NYHETER 2009/2010
 
2010.08.12: Jenny musikalsk gjest i "Sommerspillet" på TV2 lørdag 14.                   august! (Direkte fra Pollen i Arendal)
2010.05.21: Hjemme hos Arne i ukens Her og Nå - Jenny er også med!
2010.05.11: Jenny & Arne i NRK1-TV Førkveld kl. 1800 i morgen -
                  m/band og gjester
2010.05.07: Etter 8 uker ligger "From Our Hearts" på 10. på Topp 30,
                  og har solgt til gull!
2010.03.23: "From Our Hearts" rett inn på 8. plass på VG-lista
2010.03.17: Bestill "From Our Hearts" via mobil: Send HEARTS til 2224
2010.03.16: Sandefjords Blad: "Har samlet hits på countryplate"
2010.03.15: VG-oppslag 11.01.2010: "Duett-klare!"
2010.03.08: Presseskriv i anledning "From Our Hearts" m/Arne Benoni!
2010.02.08: JENNY på TV2 Zebra i programmet "FEM" - tirsdag. 09.02.
2010.01.16: JENNY på TV2 i programmet "NORGESMESTER" - man. 25.01.
2010.01.14: Jenny nå også på Myspace
2009.09.16: Se Jenny i TVNorges 4-stjerners middag halv åtte
2009.06.15: Ny CD: Fint vær
2009.03.26: Egen side for Jenny på YouTube
2009.03.26: 60 show under VGs Sommerturné 2009 - detaljer kommer
 
 
2009 ble et fantastisk år for Jenny !
Hun blomstrer på scenen og har publikum i sin hule hånd. Få artister har den utstrålingen Jenny besitter og med sin trygghet, energi og glede favner hun absolutt alle.
 
Jenny gjennomførte i 2009 mer enn 120 opptredener over det ganske land! Oppdragene var mange og spant seg fra en del dansegallaer med Jenny Jenssen & Septimus til allsangkonserter, VG-sommershows og en omfattende julekonsertturne. I tillegg til all turnering rakk hun å spille inn VG`s-sommerhitcd som solgte i 50.000 ex. og et nytt soloalbum ved navn "Fint Vær". Og om ikke det var nok tok hun i oktober turen over Atlanteren til Nashville, USA og spilte inn en countryduettplate med countryikonet Arne Benoni. ”From our hearts” som cden skal hete lanseres 8. mars 2010 med en tilhørende stor turnering.
 
Jenny er elsket av media!
Jenny var medprogramleder på radioen i NRK-P3 i påsken. I tillegg inviterte hun til middag i TVNorges programserie ”4 stjerners middag halv åtte”. Hun konkurrerte mot Kari Jaquesson, Christian Ingebrigtsen og Nikis fra Hotell Cæsar. Ryktene sier at den uken disse fire programmene gikk så ble det seerrekord på TV-Norge.
Hun er en av de 10 kjendisene som stilte opp i Norgesmesteren. Norgesmesteren er en ny programserie på TV2 og 25. januar 2010 konkurrerer Jenny i NM i Luftgitar. Opptakene skjedde i Alta. Vi bare nevner at dama er tøff og allsidig når hun håndterer sitt luftinstrument.Jenny har besøkt ”God Morgen, Norge” på TV2 hele to ganger i 2009. Hun avsluttet året med å fremføre sitt julemedley i avslutningsprogrammet på ShowmanTV2 med programleder Håvard Lilleheia. I den forbindelse fikk hun hjelp fra mange av hans gjester (Alex Rosen, Morten Ram, Tommy Shariff, Jenny Skavlan….). Hun har besøkt mange radiostasjoner og hadde et flott portrettintervju på Radio Norge i juli. I tillegg har hun vært gjenganger i dags- og ukepressen gjennom hele 2009.
 
Jenny takker sitt publikum!
Jenny har alltid sagt: ”Mitt publikum er mitt gull! Jeg hadde blitt en habil ”dusjsanger” om ingen hadde ville høre på meg! ”Hun takker sitt publikum for fantastisk støtte gjennom mange år.
 
2010 blir like hektisk for Jenny!
Allerede tidlig i januar starter hun turnering med sitt allsangshow. Så blir det NM i Luftgitar på TV2 den 25 januar klokken 20.00. 12. januar slippes en singel fra duettplaten med Arne og Jenny, samt på selveste Kvinnedagen 8. mars slippes countryduettplaten ”From our hearts” med Arne og Jenny. Tospannet skal besøke mange kulturhus, Marknader, Bydager og Festivaler gjennom 2010. Hun skal i tillegg opptre med sitt kjære Septimus til dans en del steder. Så håper hun også at det blir plass og tid til noen sommershowforestillinger i juni-juli. I oktober skal hun holde 50 allsangshow på 3 uker i hele Akershus. Året avsluttes med en omfattende julekonsertturne som starter i midten av november. Nytt av året blir at flerkamerafilmingen av showet ”Jennys Jul” skal bli tilgjengelig for salg på DVD. I tillegg har Jenny filmet nydelige scener fra Rendalen og Røros med kanefart, snølyktbygging, pepperkake- og flatbrødbaking og div. lek i snøen. Dette skal klippes inn i juleshowdvd`en. Vi kan love dere en fantastisk julereise fordi Jenny er den mest julete av dem alle.
 
Jenny vil også benytte anledningen til å takke sine dyktige musikere for støtte gjennom mange år. Hun vil også takke alle de proffe arrangørene hun har fått møte gjennom en lang artistkarriere. Til slutt har hun bedte oss om si at hver eneste opptreden er en glede for henne å gjennomføre. Ja, hun simpelthen elsker å formidle sang, musikk og underholdning til dere alle.
 
Ha et strålende 2010.
Jennys hagefest Det nye barnemagasinet 013 har laget en sak med Jenny hjemme i hagen. Se mer
Jenny møtte Høyre-leder Erna Solberg i Ukeslutt på NRK1 og diskuterte ufrivillig barnløshet. Klikk på linken og så på Ukeslutt 15. mars
PÅSKEDRAMA! Jenny beskyldt for å være kaldblodig morder i sin egen hage av Tor, Adam og Lena Alexandra. Se hva som skjer!
Jenny møtte fansen på reiselivsmessen 2008. 
En av attraksjonene i cruisetrafikken fra Oslo denne høsten og vinteren har vært Jenny allsang og juleshowet. Så da rederiet skulle markere seg på årets reiselivsmesse på Lillestrøm ble Jenny invitert til å opptre tre dager til ende. Ryktene om at Jenny skulle opptre spredte seg raskt og alle tre dagene var det mange ihuga fans som stakk innom, for å høre konserten og for å få en prat med Jenny. Og innimellom låtene og praten med fansen fikk Jenny tid til å sjekke ut standsene på messen, og sannelig ble det ikke tid til shopping også.
Med en båt fyllt til randen med spente reisende hadde Jenny premiere på årets "Jennys Jul". Det var ikke fritt for at det var en premierenervøs Jenny som like før showstart hadde en pepptalk med dansere, snømannen Kalle og teknisk personale. Her skulle det både snø på scenen, en egen slede trekkes inn til riktig tid og Jenny skulle synge på hedmarksdialekt - og med november så vidt i gang - hvordan ville publikum takle julesang og høytid på bølgan blå? Det visste seg til å gå helt etter planen, og det var et svett og slitent gjeng som etter showet kostet på seg noen sprudlende premieredråper backstage.
Se Jenny og dansere i action her.
Se bilder fra showet her.
Tirsdag 13. november har Jenny premiere på årets "Jennys Jul". Årets forestilling skal både til lands og vanns! Her blir det musikk og moro med jula som hovedtema. Med seg på scenen har Jenny også dansere, og kanskje kommer julenissen!
Jenny også turnere rundt om på flere steder i landet. På et av stedene inviteres det til gratis show for hele familien! Les mer om Jennys Jul
Jenny er en av seks "trenere" i den nye storsatsningen på NRK i høst. "Dette blir kjempespennende," stråler Jenny som gleder seg til å jobbe med nye talenter og velkjente musikere som Jørn Hoel, Inger-Lise Rypdal, Christian Ingebrigtsen, Ulf Risnes og Dag Ingebrigtsen.  Les mer om TV-serien på NRK.
 
Jakten på den musikalske folkesjela
Jenny ba SV-ere på Grünerløkka i Oslo å vaske klean sine sjøl under på en  valgkamp-stand i september. "Det er jo hyggelig at også dette partiet har blitt litt mer folkelig," ler Jenny, som måtte innrømme at Kristin Halvorsen slett ikke var så verst til å holde appell. "Jeg likte spesielt det hun sa om barn og oppvekstvilkår," sa Jenny som hadde med seg sin egen lille Tilje på jobb denne dagen. Etterpå fikk både Jenny og Tilje tid til en liten prat med finansministeren personlig.
 
Jenny ble spurt om å være med i TV2-serien "Skal vi danse" nå i høst, og hun gledet seg til å være med i dansen da legene sa stopp.  "Jeg gledet meg veldig til å være med, men på grunn av problemer med bekkenløsning mens jeg gikk gravid, ble jeg frarådet av legene å utsette meg selv for en såpass tøff fysisk påkjenning så kort tid etter fødselen, forteller Jenny. "Jeg elsker å danse, men jeg får heller vente til neste gang det bys opp til dans." (foto: Dagbladet)
Les mer om saken i Dagbladet